FAQs

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


LEVERING OG BETALINGSINFORMATION

Hvornår afsendes min ordre?

Efter at din betaling er godkendt, kan det tage op til 24 timer at færdiggøre din ordre. Det gælder ikke weekender og helligdage. Bestillinger som er lavet after klokken 16.00 vil ikke blive afsendt før den næste hverdag. Hvis du bestiller efter klokken 16.00 på en fredag, vil din ordre blive sendt den efterfølgende mandag, såfremt denne ikke er en helligdag. Levering sker inden for 2-4 hverdage, afhængig af hvor vi skal levere.

 

Hvilke valutaer kan jeg betale med?

Oppe i højre hjørne på vores hjemmeside er det muligt at vælge forskellige valutaer såsom; USD, EUR, GBP, CAD, AUD, JPY, SEK and DKK. Selvom du kan betale i andre valuta, skal du være opmærksom på at der kan forekomme gebyrer fra din bank for at veksle tilbage til din normale valuta.

 

Kommer jeg til at betale Internationale skatter og gebyrer?

I nogle lande kan man risikere at der bliver pålagt et gebyr når pakken ankommer til dit land. Det er cirka omkring 20% af værdien af pakkens indhold. Dette er bare generelle guidelines og kommer meget an på de forskellige lande. Vi anbefaler derfor at du tjekker med tolderne i pågældende land. 

 

Hvor bliver urene sendt fra og hvem sende de med?

Vores hovedkontor er lokaliseret i Taastrup, Danmark og alle ure sendes herfra. Vi sender med enten FedEx eller DAO for at sikre en hurtig og sikker levering.

 

INFORMATION OMKRING MIN ORDRE 

Jeg har brug for at ændre noget på min ordre, hvordan gør jeg det? 

Hvis du har brug for at ændre eller annullere din ordre, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt. Så snart vores varehus har pakket og sendt pakken er det ikke længere muligt at ændre noget på ordren.

 

Min ordrestatus står stadig som "Unfulfilled". Hvad betyder det?

Det betyder faktisk bare at vi har modtaget din ordre! Den vil blive behandlet snarest. Når din ordre er pakket og klar, vil du modtage en email med et trackingnummer og ordrestatussen vil ændre sig. 

 

Min ordre er blevet annulleret, hvor er den det?

Hvis din ordre er blevet ændret af andre end dig, er chancerne for at det har noget med vores filter mod fusk at gøre. Hvis du er overbevist om at det ikke er korrekt, beder vi dig forsøge igen eller prøve med betaling via PayPal.

 

UR SPECIFIKATIONER OG GARANTI

Hvilken type urværk er der i J&M urene?

I alle J&M urene bruges et af de mest pålidelige urværker på markedet. Nemlig det Japanske kvalitets Miyota Precision Quartz urværk.

 

Er J&M urene vandtætte?

Alle urene er markeret med hvilket niveau de er vandafvisende. VANDSKADER ER IKKE DÆKKET AF GARANTIEN. Nordic360 urene har alle et vandmodstandsniveau på 5atm som kan modstå en kort tid under vand som f.eks. vaske hænder. Urene skal dog ikke tages med ud på en svømmetur eller i bad.

 

Hvilken type læder er der brugt?

Der bruges ægte kalveskindslæder til alle vores læderremme.

 

Hvilken type glas er der i urene?

Vi bruger ridsefrit krystal safir glas i alle vores Nordic360 ure. I alle andre ure er brugt Hærdet mineral glas. 

 

Er der garanti?

J&M Nordic360 urene leveres med en livstidsgaranti, der dækker fabrikantens mangler for livet efter den oprindelige købsdato fra en autoriseret forhandler eller fra vores webshop. I bund og grund, hvis urens dele eller mekanik ikke fungerer korrekt, og det er vores skyld, reparerer eller udskifter vi dit produkt gratis. Dette dækker dog ikke noget misbrug, du måske udsætter dit ur for. Garantien dækker ikke vandskader, normal slitage, batterier, utilsigtet glasskader, ridser, båndskader eller tyveri. Bevis for køb er påkrævet for alle garantikrav og serviceanmodninger, så gem venligst din kvittering. Vil du læse mere om garantien, se her.

 

ANDRE INFORMATIONER

Jeg ønsker at returnere et ur, hvordan gør jeg? 

Vi tilbyder gratis returnering over hele verden hvis vi har modtaget besked herom inden for 30 dage. Ved returnering af et produkt, venligst kontakt vores kundeservice på info@jm-denmark.com eller udfyld formularen under Kontakt os. Vi sender herefter yderligere informationer retur