Vores historie

I 2013 TOG VI EN LILLE TUR TIL TYSKLAND. MED INGEN ANDRE STEDER AT SOVE END BAG I EN VAREBIL. TOG VI EN CHANCE OG JAGTEDE VORES DRØMME OM AT ÆNDRE MODEINDUSTRIEN.

Med et ønske om at ændre modeindustrien og hele detailmodellen sammen med måden at kommunikere med kunder på, drog vi ud på en rejse for at skabe et urmærke, solgt primært online og til en pris, hvor alle kunne få en lille bid at den luksuriøse verden. Et originalt ur design vandt os en designpris i København og gav os dermed en god start på eventyret.

I dag har vi et lille, men lidenskabeligt hold af ur entusiaster, som alle arbejder ud fra vores hovedkontor i Taastrup, Danmark. For at designe minimalistiske kvalitets ure og give dig mere værdi for dine hårdt tjente penge.

En lidenskabelig ide, der blev så meget mere!

- Tiden er din -

Vores ure

J&M leverer minimalistiske trendy ure designet på vores hovedkontor i Taastrup, Danmark. Ved at bruge top materialer som krystal safirglas, kvalitet japansk urværk og rustfrit stål, ved vi, at du vil elske hvad vi har lavet.


Vi tror faktisk det så meget på det, at vi tilbyder en livstidsgaranti plus gratis hurtig fragt over hele verden og returnering

Et godt design med kvalitets materialer, er noget af det bedste man kan stile efter. Hvis man ovenikøbet kan tilbyde det til en god pris - TIDEN ER DIN

SE URENE HER

De røde detaljer

I alle J&M urene er der noget specielt. Ud over at hvert ur har sit eget udseende og egenudstråling. Så har urene en ting til fælles, nemlig de røde detaljer, såsom den røde sekundviser.
Den blev designet til at illustrere passionen og ildsjælen i alle mennesker. Den er altid i konstant bevægelse og med den røde farve, er den en perfekt illustration af dette.

Red for passion - er ordene bag designet og den iøjenfaldne farve giver urene et helt unikt look.

Sikker betaling

Sikkerhed er vigtig for os, derfor ar vi sikret efter alle kunstens regler. Vores webshop har et misbrugs filter, som sikre dig mod misbrug af dine oplysniger.

Hurtig Online Support

Vi sidder klar ved tasterne og klar til at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Vi tilbyder gratis hurtig levering

Vi leverer med FedEx eller DAO, for at sikre en hurtig og pålidelig levering uden problemer.